Posted by: europuzzle | April 27, 2010

Melodia saptamanii 5/ Kiev

Articol scris de Chucky

Motivele pentru care oamenii viziteaza Kiev-ul sunt diverse; unii vin pentru vechile domuri ale Catedralei Sf. Sofia, altii pentru a vizita Piata Independentei; si totusi dintre toate aspectele interesante ale acestui oras, legendara sa viata de noapte este principalul. De la cluburile accesibile la cazinourile de lux, de la muzica rock de factura underground la house-ul celebru cu “mainile in aer”, Kiev-ul are cate un pic din fiecare si indiferent de “crasma” in care alegi sa-ti petreci noaptea, energia pe care o risipesti va fii intotdeauna aceeasi…100%!

Asadar daca te incadrezi mai degraba in categoria “bar lizard” decat in “club demon” poti sa iti incepi seara intr-unul din popularele pub-uri Irish. O’Brians este genul de pub care se incadreaza intr-un tipar bine stabilit in timp ce Golden Gate este destinat unui public aparte, din care noi studentii nu facem parte!  Daca esti amator de mixuri tari ai putea sa incerci Dokers, pentru o combinatie de pomina intre rock’n’roll si original vodka!

Buun, o data ce ai atins pragul de 5 “blonde” combinate cu malt, orz si hamei, incepi sa descoperi adevarata viata de noapte a Kiev-ului. Un alt club aparte este Privilege care reflecta o mica mare parte din cluburile din Ibiza, oferind petreceri in aer liber, chiar langa stadionul Dinamo Kiev.

La fel ca si in cazul celorlalte capitale de pana acum, Kiev-ul este un adevarat paradis al petrecaretilor de cursa lunga. Nu uita sa iti iei cu tine costumul de gala daca ai planificata o “ieseala” si cel mai important, aparatul foto, ca totusi poate a doua zi o sa ai nevoie de povestitori.

Incheiat astazi, 27 aprilie, ora 5 30 am. ENJOY si spuneti NU drogurilor!

Advertisements

Responses

  1. Cum spuneam. Nu, drogurilor. Nu! Inca o minuata descriere semnata Chucky. Bravo don’soara.


Categories

%d bloggers like this: