Posted by: europuzzle | April 13, 2010

Melodia saptamanii 4/ Berlin

Articol scris de Chucky

Se spune ca nu exista loc in lume care sa concureze cu Berlinul atunci cand vine vorba de diversitate si viata de noapte, acesta fiind un adversar puternic al Amsterdamului la titlul de cel mai liberal oras din Europa.

Si cum intotdeauna trebuie sa existe un dar, marele “dar” al acestui oras este legat de suprafata si de advertising; fiind un oras destul de mare, vei descoperi ca este destul de greu sa gasesti intrarea spre raiul nocturn ce te asteapta de partea cealalta. In cel de-al doilea caz, unele dintre cele mai bune cluburi, baruri, pub-uri sunt ascunse fiind cunoscute de o gama restransa de oameni si practicand un exclusivism “pe fata”.

Cred ca suntem cu totii de acord atunci cand spun ca muzica sfinteste locul asadar, daca esti un impatimit al muzicii techno vei descoperi cu placere ca aici se afla cel mai tare club de acest gen din lume, si anume Berghain. Pentru cei care nu au obosit de atata cautat si mai au energie sa danseze toata noaptea, Knaack Klub este locul potrivit; desfasurat pe patru nivele acesta are si o zona de jocuri cu mese de biliard, karaoke, fiind predominanta insa muzica rock..;)  Pentru cei mai linistiti dintre noi exista A-Trane, un lounge unde se asculta muzica jazz si unde concerteaza unii dintre cei mai cunoscuti artistii la nivel mondial chiar. Daca esti in cautare de senzatii tari, ai putea sa incerci Nocti Vagus, un bar in care se serveste mancare si bautura pe o bezna totala, si zic senzatii tari deoarece cred ca este o adevarata provocare sa mananci pe intuneric intr-un bar, in ideea ca nu stii daca acel ceva e ceva-ul pe care l-ai comandat. Si ultimul, dar nu cel din urma, barul Hafen, cel mai popular bar, pentru persoane cu “inclinatii” mai speciale sa le zic asa!;)

Inchei articolul cu piesa baietilor de la Rammstein, o alegere personala stiu, dar nu ma pot gandi la alta trupa mai semificativa atunci cand vine vorba de Germania. Asadar ENJOY si LET THERE BE ROCK!

Advertisements

Responses

  1. Rock on! 🙂

  2. Atatea teme si proiecte si tot ai timp de articole. Ca o furnicuta, de harnicuta. Pacat cu inundatiile astea. :))

  3. Cea mai semnificativa trupa din Germania este Modern Talking deoarece este formatia cu cele mai multe vanzari, depasind alte nume sonore ale muzicii germane, inclusiv Rammstein, chiar daca nu au cantat rock.


Categories

%d bloggers like this: