Posted by: europuzzle | April 9, 2010

E vineri, e debate

Articol scris de Pavel, The Blogfather


Pentru zilele de vineri propunem discutii libere si speram sa reusim sa va starnim interesul in acest subiect. Asa ca o mica incalzire pentru e va fi pe 15 mai. Pentru inceput, pentru ca tot a fost Pastele, si cum in mod GRESIT, multi inteleg sarbatorirea prin ingurgitarea unor imense cantitati de produse alimentare  si bineinteles, ca sa alunece mai bine, bautura (a  se vedea stirile de acum  4-5 zile) vom incepe cu si despre mancare :P.

Astazi ne gandim sa impartasim si cu voi un clip ce l-am gasit pe internet despre Burger King: cum a facut acesta studii despre cum este perceput hamburgerul in 3 tari printre care si ROMANIA.  Persoanelor li se da sa incerce pentru prima data acest produs. Vizionati clipul si discutam.

Sunteti de parere ca ni se face o imagine negativa sau povitiva?

Cultura noastra, care este evident prezentata … ne poate imbunatati imaginea prin simplul fapt ca este deosebita si inca purtata?

Voua cum vi se pare ?

In opinia mea, chiar daca filmul la prima vedere arata o idee sovinista de tipul ” US is the best, down with the rest ( stiu ca era ceva cu f, dar poate citesc si minori :P)” , la o analiza mai profunda arata  ca este un studiu social pertinent si foarte interesant despre efectul fenomenului fast-food in viata oamenilor.

In final merita vazuta aprecierea sincera pe care realizatorii o au fata de  localnici,  in special de romanii nostri care sunt pusi intr-o lumina foarte buna.

Ei bine, acum e randul vostru  sa interveniti cu pareri, idei, pro sau contra.

Desi incurajam libertatea de exprimare, avem cateva reguli;

Respecta si vei fi respectat, FARA atacuri la alti comentatori,sau la echipa Europuzzle. No grammar nazis here!

Comenteaza concret, la subiect, cu argumente.

Desi nu suntem grammar nazis (stiu ca ma repet), scrie pe cat posibil corect gramatical si ortografic

Daca ai o intrebare, de orice fel, “loveste” cat timp are legatura cu tema sau cu Europuzzle

Si acum spor la debate!

Advertisements

Responses

  1. […] Si nu uitati de debate! […]

  2. […] asteapta argumente. Pentru cei care vor sa  (mai) contribuie la acesta, va rog sa accesati linkul acesta . Si cu mai mult […]


Categories

%d bloggers like this: