Posted by: europuzzle | April 1, 2010

Concurs Carnaval

Ce atrage cei mai multi turisti, e cel mai facinant si cel mai mediatizat eveniment? Carnavalul!!!

Fie ca e Carnavalul de la Rio, fie ca e Carnavalul de la Venetia… intotdeauna se aduna cu mic cu mare ca sa ii vada pe oameni costumati,  ca sa se distreze impreuna, sa petreaca si sa-si etaleze costumele care mai de care mai deosebit.

De multe ori stam in fata oglinzii si admiram costumele populare sau traditionale si ne gandim cand se va ivi ocazia ca le purtam ca sa le admire si altii si sa ne admire si pe noi.

Acum aveti ocazia in cadrul zilei “Europa – puzzle cultural” sa veniti costumati in costume traditionale romanesti, asiatice, africane, americane  si mai ales EuRoPeNe!!!

Partea de concurs consta in faptul ca toti cei ce vin costumati se vor putea inscrie si vor participa la o mini defilare a costumelor. Nu trebuie sa va fie frica deoarece nu avem podium, deci nu exista posibilitatea sa va impiedicati. Defilarea consta in prezentarea costumului in fata  celor ce vor sa va admire portul.

Inscrierea in concurs se va face la fata locului.

Pentru cei curajosi ce se vor inscrie le vom acorda diplome de participare si vor exista si premii pentru cei mai buni(stabiliti prin popularitate si de catre un juriu).

Subliniez ca acest concurs ofera libertate participantilor sa se imbrace in orice costum traditional din orice tara din lume doresc si detin sau pot achizitiona pentru o zi. Si inca ceva: costumul NU trebuie sa fie absolut complet, poate fi si partial. Va  exista o sala unde sa va puteti schimba in costum.

Va asteptam in numar cat mai mare!

Advertisements

Categories

%d bloggers like this: