Posted by: europuzzle | March 30, 2010

Melodia saptamanii 2/ Cluburile in ochii studentilor

Articol scris de Chucky


Dragi prieteni si colegi,

Inceputul unui articol e intotdeauna cel mai greu, stai sa te gandesti ce cuvinte mai fancy sa folosesti, incerci sa-l faci cat mai atractiv da’ nici prea, in fine, ideea e ca stai minute in sir sa te uiti la foaia alba ce asteapta sa fie mazgalita. In sfarsit! Am scapat de introducere! Tema pe care o voi aborda este una putin mai “altfel”: Cluburile de noapte din capitalele europene, privite prin ochii unui student.

Prima capitala va fi bineinteles Bucurestiul.

Dupa cum bine stiti cu totii, fie ca sunteti boboci sau seniori, Bucuresti-ul e plin de baruri, cluburi, pub-uri si tot felul de bodegi in care poti sa-ti pierzi noptile, vremea si mintile.

O sa incerc sa fiu cat mai succinta in privinta lor si sa incerc sa va indrum spre cele mai bune din cat mai putine cuvinte, caci, de. E greu sa citesti un articol de genul cu ochii impaienjeniti dupa o noapte alba. Oricum stiti despre ce tipuri de cluburi vorbesc si unde se afla.

Bun. Ca sa va faceti o idee despre cum o sa arate aceasta prezentare, va spun de pe acum, ca nu voi da numele localurilor, ci voi face un mic rezumat al fiecarui gen de local din minunatul oras in care traim.

Primul va fi, cred ca cel mai studentesc dintre toate este tipul catacomba. Catacombele sunt genul de localuri foarte apropiate de universitati. Primitoare si cu muzica buna, unde preturile sunt facute pentru fluturii si vidul din portofelele noastre.

Al doilea este putin mai presus decat catacomba, luandu-si cu drag numele de club.

De ce isi zice asa? Pentru ca are niste preturi mai mari si mai baga si o muzica mai “underground” asa.

A treia categorie este pentru cei mai instariti dintre noi, care isi permit sa mearga cu prietenii lor la fel de instariti prin locuri mai instarite, ma intelegeti? Da, vorbesc despre apa plata cu lamaie, ochelari de soare si mult sclipici.

Cam asta ar fi dragii mei, de astazi inainte, in fiecare marti aveti intalnire cu mine, Chucky! Enjoy!

Advertisements

Responses

  1. ha ha ha :)):)) fluturasi flu flu prin catacombe :))

  2. Sincere felicitari draga mea Hermina.O abordare superba si o melodie bine aleasa.Sunt curioasa ce o sa pui saptamana viitoare…^^

  3. Multumesc, multumesc tuturor fanilor!! :))))


Categories

%d bloggers like this: