Posted by: europuzzle | March 19, 2010

Europuzzle- teaser

Europuzzle este un concept care inglobeaza ideea de unitate in diversitate. Nu intamplator motto-ul “Unitate in diversitate” a fost ales ca slogan al UE. Si pentru a raspandi mai departe aceast concept si a facilita intelegerea lui, noi, studentii sectiei de Turism a Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti, cu sprijinul cadrelor didactice, am hotarat sa organizam un eveniment , un fel de sarbatoare chiar, in care sa celebram si sa promovam peisajul cultural variat al Europei pornind de la individ pana la etnogrupuri.

Pe data de 15 mai 2010, in sediul Facultatii de Geografie din cladirea Universitatii,  vom organiza aceasta activitate care va include scenete, defilari de costume nationale, prezentari stiintifice, jocuri si concursuri pe teme geografice si culturale, cu premii si multe alte surprize. Sunt asteptati toti studentii si liceenii care vor sa-si incerce cunostintele de cultura generala si cele din domeniul geografiei si, de ce nu, sa se distreze pe cinste.

Am initiat acest blog pentru a va oferi informatii si a va pune la curent cu detaliile privind evenimentul Europa:puzzle-ul cultural. Pe parcurs vom adauga date utile participantilor, de aceea va rugam sa verificati postarile noi. De asemenea, va rugam sa va exprimati sustinerea, opiniile si sugestiile prin intermediul comentariilor.

Advertisements

Categories

%d bloggers like this: